HORA SPORTIVA DI REUTERS 6:30 p.m. GMT / 2 ore è mezu di sera ET



Eccu e prime storie sportive è i piani di cupertura à vene per u serviziu di testu di Reuters à partesi di 2 ore è mezu di sera. ET / 6: 30 pm GMT. Per un prugramma cumpletu di nutizie è eventi, andate à u nostru calendariu editoriale in Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning o in Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar. STORIE TOP



BASEBALL-MLB-ROUNDUP MLB roundup: I giganti guadagnanu salvatichi 11 inning vittoria sopra Braves

Kevin Gausman, pinch-colpitu perchè San Francisco avia scappatu di i ghjucatori di pusizione nantu à u bancu, hà alzatu una vola di sacrifiziu in a 11a entrata di u venneri sera mentre i Giants anu sopravvissutu à i visitanti Atlanta Braves 6-5. TENNIS-DAVISCUP





Tennis-Teen Ostapenkov stupisce Schwartzman in Cup Davis Bielorussiu Daniil Ostapenkov, un ghjucadore junior chì ùn hà micca ghjucatu partita di livellu prufessiunale nanzu, hà stunatu u numeru mundiale 15 Diego Schwartzman 6-4 6-3 in u so Gruppu Mundiale Davis Cup Davis u sabbatu.

ICEHOCKEY-NHL-NYI-CHARA-CONTRACT L'isulani firmanu à D Zdeno Chara per un cuntrattu d'un annu



U difensore Zdeno Chara torna per una 24a stagione NHL in u 2021-22, accunsentendu à i termini Sabatu nantu à un accordu di un annu cù l'Isulani di New York. CRICKET-ODI-PAK-NZ

Cricket-Pakistan supererà a crisa, dice u capimachja di u PCB dopu à a decisione brusca di a Nova Zelanda di caccià u tour di u NZ in u tour di cricket in Pakistan hà creatu 'un scenariu sfurtunatu', ma i padroni di casa sappianu superà tali crisi, u presidente di u cricket di u paese board Ramiz Raja hà dettu u sabatu.

PROSSIMU BASEBALL

BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX) Baseball - MLB - Cincinnati Reds v Los Angeles Dodgers

Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio 18 Set 14:10 ET / 18:10 GMT

BASEBALL-MLB-TOR-MIN / (PIX) Baseball - MLB - Toronto Blue Jays v Minnesota Twins

Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Rogers Center, Toronto, Ontario 18 Set 15:07 ET / 19:07 GMT

BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX) Baseball - MLB - Washington Nationals v Colorado Rockies

Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Nationals Park, Washington, Distrettu di Columbia 18 Set 16:05 ET / 20:05 GMT

BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX) Baseball - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers

Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Tropicana Field, San Pietroburgo, Florida 18 Set 16:10 ET / 20:10 GMT

BASEBALL-MLB-MIA-PIT / (PIX) Baseball - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates

haiku anime

Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - prestitu Depot park, Miami, Florida 18 Set 18:10 ET / 22:10 GMT

BASEBALL-MLB-TEX-CHW / (PIX) Baseball - MLB - Texas Rangers v Chicago White Sox 2021 MLB Season (Regular Season) - Globe Life Field, Arlington, Texas

18 Sep 19:05 ET / 23:05 GMT BASEBALL-MLB-KC-SEA / (PIX)

Baseball - MLB - Kansas City Royals v Seattle Mariners Stagione 2021 MLB (Staghjoni regulare) - Ewing M. Kauffman Stadium, Kansas City, Missouri

18 Sep 19:10 ET / 23:10 GMT Baseball-MLB-comu-Ari / (Blank)

Baseball - MLB - Houston Astros v Arizona Diamondbacks 2021 MLB Season (Staghjoni regulare) - Minute Maid Park, Houston, Texas

18 Set 19:10 ET / 23:10 GMT BASEBALL-MLB-STL-SD / (PIX)

Baseball - MLB - St. Louis Cardinals v San Diego Padres Stagione 2021 MLB (Staghjoni regulare) - Busch Stadium, St. Louis, Missouri

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-MELI-di lingual / (Blank)

Baseball - MLB - Milwaukee Brewers v Chicago Cubs Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - American Family Field, Milwaukee, Wisconsin

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT BASEBALL-MLB-NYM-PHI / (PIX)

Baseball - MLB - New York Mets v Philadelphia Phillies Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Citi Field, Flushing, New York

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-SF-Atl / (Blank)

Baseball - MLB - San Francisco Giants v Atlanta Braves 2021 MLB Season (Staghjoni Regula) - Oracle Park, San Francisco, California

19 Sep 21:05 ET / 01:05 GMT BASEBALL-MLB-LAA-OAK / (PIX)

Baseball - MLB - Los Angeles Angels v Oakland Athletics Stagione 2021 MLB (Staghjoni regulare) - Angel Stadium di Anaheim, Anaheim, California

19 Sep 21:07 ET / 01:07 GMT BASEBALL-MLB-NYY-CLE / (PIX)

Baseball - MLB - New York Yankees v Cleveland Indians Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Yankee Stadium, New York City, New York

19 Set 13:05 ET / 17:05 GMT BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX)

Baseball - MLB - Washington Nationals v Colorado Rockies Stagione 2021 MLB (Staghjoni Regulare) - Nationals Park, Washington, Distrettu di Columbia

Sep 19 13:05 ET / 17:05 GMT Baseball-MLB-Tor-Nim / (Blank)

Baseball - MLB - Toronto Blue Jays v Minnesota Twins 2021 MLB Season (Staghjoni regulare) - Rogers Center, Toronto, Ontario

19 Set 13:07 ET / 17:07 GMT BASEBALL-MLB-BOS-BAL / (PIX)

Baseball - MLB - Boston Red Sox v Baltimore Orioles Stagione 2021 MLB (Staghjoni regulare) - Fenway Park, Boston, Massachusetts

Sep 19 13:10 ET / 17:10 GMT Baseball-MLB-MIA-Pit / (Blank)

Baseball - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates 2021 MLB Season (Regular Season) - prestitu Depot park, Miami, Florida

19 Set 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX)

Baseball - MLB - Cincinnati Reds v Los Angeles Dodgers 2021 MLB Season (Stagione Regula) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio

19 Set 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX)

Baseball - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers Stagione 2021 MLB (Stagione Regulare) - Tropicana Field, San Pietroburgo, Florida

19 Sep 13:10 ET / 17:10 GMT

SOCCER-ITALY-USS-ATT / RAPPORT Soccer - Italie - Serie A - Salernitana v Atalanta

Salernitana face face à Atalanta in Serie A Round Frist Leg. 18 Sep 14:45 ET / 18:45 GMT

SOCCER-USA-ATL-DCU / (PIX) Calcio - MLS - Atlanta United FC v D.C. United

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Stadiu Mercedes-Benz, Atlanta, Georgia 18 Sep 15:30 ET / 19:30 GMT

SOCCER-BRAZIL-AMN-REC / REPORT (PIX) Football Football - Brasileiro Championship - Atletico Mineiro v Sport Recife

Soccer Football - Brasileiro Championship - Atletico Mineiro v Sport Recife - Estadio Mineirao, Belo Horizonte, Brazil 18 Sep 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-USA-NER-COL / (PIX) Soccer - MLS - New England Revolution v Columbus Crew Crew SC

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts 18 Set 19:00 ET / 23:00 GMT

SOCCER-USA-CIN-NYC / (PIX) Soccer - MLS - FC Cincinnati v New York City FC

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Stadiu TQL, Cincinnati, Ohio 18 Set 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-TFC-NSC / (PIX) Calcio - MLS - Toronto FC v Nashville SC

Stagione 2021 MLS (Staghjoni Regulare) - BMO Field, Toronto, Ontario 18 Set 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-ATX-SJE / (PIX) Calcio - MLS - Austin FC v San Jose Earthquakes

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Stadiu Q2, Austin, Texas 19 Set 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-MIN-LAG / (PIX) Calcio - MLS - Minnesota United FC v Los Angeles Galaxy

un pezzu capitulu 1002

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Allianz Field, Saint Paul, Minnesota 19 Set 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-HOU-DAL / (PIX) Calcio - MLS - Houston Dynamo v FC Dallas

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - BBVA Stadium, Houston, Texas 19 Set 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-USA-RSL-SEA / (PIX) Calcio - MLS - Real Salt Lake v Seattle Sounders FC

Stagione 2021 MLS (Stagione Regulare) - Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah 19 Set 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-FRANCE-NCE-AMO / REPORT (PIX) Calcio - Francia - Ligue 1 - Nizza v Monaco

Bonu ospitante Monaco in Ligue 1 19 Set 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER-SPAIN-FCB-GCF / PREVIEW (TV) Calcio - Spagna - LaLiga - Cunferenza stampa è furmazione Barcelona

Barcellona si prepara per a so partita di LaLiga contr'à u Getafe mentre cercanu di rimbalzà da a so scunfitta 3-0 da u Bayern Munich. 19 Sep 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-BRH-LEI / RAPPORT (PIX) Calcio - Inghilterra - Premier League - Brighton & Hove Albion v Leicester City

Brighton face à Leicester in Premier League. 19 Sep 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-WHU-MUN / RAPPORT (PIX) Calcio - Inghilterra - Premier League - West Ham United v Manchester United

West Ham United face u Manchester United in a Premier League. 19 Sep 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-TOT-CHE / RAPPORT (PIX) Calcio - Inghilterra - Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea

Tottenham Hotspur ghjoca u Chelsea in Premier League. 19 Set 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-GERMANY-DOR-UNB / RAPPORT (PIX) (TV)

Calcio - Germania - Bundesliga - Borussia Dortmund v Union Berlin Borussia Dortmund gioca Union Berlin in Bundesliga tedesca.

19 Sep 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-ITALY-HEL-ROM / RAPPORT (PIX)

Soccer - Italy - Serie A - Hellas Verona v AS Roma

Sep 19 12:00 ET / 16:00 GMT Calcio-USA-MTL-Chi / (Blank)

Calcio - MLS - CF Montreal v Chicago Fire 2021 MLS Season (Stagione Regulare) - Stade Saputo, Montreal, Quebec

19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT CALCIO

FOOTBALL-NFL-CAR-NO / (PIX) Football - NFL - Carolina Panthers v New Orleans Saints

Stagione 2021-2022 NFL (stagione regulare) - Bank of America Stadium, Charlotte, Carolina di u Nordu 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CLE-HOU / (PIX) Football - NFL - Cleveland Browns v Houston Texans

Stagione 2021-2022 NFL (Staghjoni Regulare) - FirstEnergy Stadium, Cleveland, Ohio 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-JAC-DEN / (PIX) Calcio - NFL - Jacksonville Jaguars v Denver Broncos

Stagione 2021-2022 NFL (Staghjoni Regulare) - TIAA Bank Field, Jacksonville, Florida 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PIT-OAK / (PIX) Football - NFL - Pittsburgh Steelers v Las Vegas Raiders

Stagione 2021-2022 NFL (Staghjoni Regulare) - Heinz Field, Pittsburgh, Pennsylvania 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PHI-SF / (PIX) Football - NFL - Philadelphia Eagles v San Francisco 49ers

Stagione 2021-2022 NFL (stagione regulare) - Lincoln Financial Field, Philadelphia, Pennsylvania 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-IND-LAR / (PIX) Football - NFL - Indianapolis Colts v Los Angeles Rams

Stagione 2021-2022 NFL (stagione regulare) - Lucas Oil Stadium, Indianapolis, Indiana 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-MIA-BUF / (PIX) Football - NFL - Miami Dolphins v Buffalo Bills

Stagione 2021-2022 NFL (stagione regulare) - Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-NYJ-NEP / (PIX) Football - NFL - New York Jets v New England Patriots

Stagione 2021-2022 NFL (Staghjoni Regulare) - MetLife Stadium, East Rutherford, New Jersey 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CHI-CIN / (PIX) Football - NFL - Chicago Bears v Cincinnati Bengals

Stagione 2021-2022 NFL (stagione regulare) - Soldier Field, Chicago, Illinois 19 Set 13:00 ET / 17:00 GMT

MOTOCICLISMO MOTOR-MOTOGP-SANMARINO / (PIX) (TV)

Motociclismo - MotoGP - Grand Prix San Marinu U Circuitu Mundiale Misano Marco Simoncelli in Italia accoglie u Grand Prix San Marino.

19 Sep 08:00 ET / 12:00 GMT CICLISTA

CICLISMO-MONDU / (PIX) Ciclismo - Campionati Mundiali UCI di Strada

Bruges è Leuven in Belgio anu u Campionatu Mondiale UCI di strada. 19 Sep 08:00 ET / 12:00 GMT

(Sta storia ùn hè stata editata da u persunale Top News è hè generata automaticamente da un feed sindicatu.)