Money Heist Stagione 5 Vol. 1 liberazione in qualchì ora: uttene aghjurnamenti à l'ultimu minutu


Money Heist Stagione 5 Vol. 1 esce oghje (u 3 di settembre) nantu à Netflix, mentre Vol. 2 serà trasmessu u 3 di Dicembre. Creditu d'imaghjini: Facebook / Money Heist
  • Paese:
  • Spagna

Infine, u dramma criminale spagnolu tantu aspettatu Money Heist (in spagnolu: La casa de Papel) ghjunghje nantu à Netflix à 09:00 AM (GMT + 2). Sicondu induve site in u mondu, u tempu di liberazione puderia esse diversu in u vostru fuso orariu. Scroll down per uttene u tempu di streaming esattu di u spettaculu in diversi fusi orarii.



I fan sò abbastanza eccitati nantu à a serie.Money Heist Season 5 Vol. 1 esce oghje (u 3 di settembre) nantu à Netflix, mentre Vol. 2 serà trasmessu u 3 di Dicembre. U numeru tutale di episodi in a quinta stagione hè 10. A serie hè stata filmata in Madrid, Spagna. Porzioni significative di e parti 3 è 4 sò state filmate ancu in Panama, Tailanda è Italia (Firenze). Money Heist ghjunghjerà à a fine cù a Stagione 5.

Money Heist Stagione 5 Sinopsi ufficiale





A banda hè stata chjusa in a Banca di Spagna per più di 100 ore. Hanu sappiutu salvà Lisbona, ma dopu avè persu unu di i soi, u so mumentu u più bughju hè nantu à elli. U Prufessore hè statu catturatu da Sierra è, per a prima volta, ùn hà micca un pianu di fuga. Ghjustu quandu pare chì nunda altru ùn pudessi sbagliassi, un nemicu vene nantu à a scena chì hè assai più putente di qualsiasi quelli chì anu avutu: l'armata. A fine di u più grande furto di a storia s'avvicina, è ciò chì hà iniziatu cum'è un arrubecciu si trasformerà in una guerra.

fighjate a recapitulazione induve site lasciata.



yuri nantu à a stagione di ghiaccio 2?

La Casa de Papel / Money Heist Part 5 Vol 1 premiere in 12 ore! Eccu un riassuntu di induve simu partuti. pic.twitter.com/5lfCbSIsST

- Netflix (@netflix) U 2 di settembre di u 2021

Ci serà una seria spin-off di Money Heist?

I telespettatori eranu prima accennati à a serie spin-off di Money Heist. Tuttavia, attualmente, ùn ci hè micca cunferma annantu. D'altronde, Javier Gómez Santander hà rivelatu di recente chì ùn averia micca fattu una spin-off.

attaccu à u titan manga 135 data di uscita

A trama di Money Heist Season 5 hè stata tenuta sottu per evità u disordine di a conclusione di a serie. Tuttavia, Javier GóMez hà dettu à Marca Claro 'Innò, pensu chì a serie finiscerà bè, sta quinta stagione hè assai bona.'

'Ùn pensu mancu à a continuità, Ùn pò esse scartata mancu, hè a realità, ma avà sò stancu, hè una seria chì vi stringhje assai. L'orizonte chì finisce hè assai bonu per mè mentalmente. Se avà devu pensà chì un spin-off vene dopu, dicu 'fate da te', hà continuatu.

Tempu di Rilasciu Pienu per a Staghjoni 5 di Money Heist parte 1

Ora Standard di u Pacificu - 12:00 AM (GMT-7)

Ora Standard di a Muntagna - 01:00 AM (GMT-6)

Ora Normale Centrale - 02:00 AM (GMT-5)

Ora di luce est - 03:00 AM (GMT-4)

ci serà un ghjelatu 3

Ora standard di Brasilia - 04:00 AM (GMT-3)

Ora estiva britannica - 08:00 AM (GMT +1)

quandu hè surtitu nantu à u mo bloccu

Ora estiva di l'Europa Centrale - 09:00 AM (GMT + 2)

Ora estiva di l'Europa di l'Est - 10:00 AM (GMT + 3)

Ora standard di l'India - 13:30 PM (GMT + 5:30)

Ora Filippina (PHT) - 15:00 (GMT + 8: 00)

Ora standard di u Giappone - 16:00 PM (GMT + 9)

Ora orientale australiana - 18:00 PM (GMT + 10)

novu libru episodiu data di libru

Ora Standard di Nova Zelanda - 19:00 PM (GMT + 11

Money Heist Season 5 Part 1 hà da trasmette in qualchì ora. State à sente cun Top News per più aghjurnamenti!